Contact Us

Tel: +86-0532-68698399

Mobile: +86-13256899958

Email:king@cnuhair.com

Address: Room 2605,Building A, Suning Square, No.28 Jingkou Road, Qingdao, China 266071

Double Drawn Peerless Hair Quality Brazilian Remy Hair

Double Drawn Peerless Hair Quality Brazilian Remy Hair

Quality Grade 10A Brazilian Hair Weave premium quality virgin human hair bundles 10A grade virgin Brazilian hair .100% Human hair bundles can be colored and bleached easily. Natural Black Color All Textures Hair Bundles are huge stock can be shipped out immediately . More Hair and texture Color...

InquiryChat Now

  • Product Details

Double Drawn Peerless Hair Quality Brazilian Remy Hair

    premium quality virgin human hair bundles 10A grade virgin Brazilian hair .100% Human hair bundles  can be colored and bleached easily. Natural Black Color All Textures Hair Bundles are huge stock can be shipped out immediately .

hair weaving.JPG

virgin hair bundles with closure.jpg

virgin peruvian hair.jpg

human hair bundles.jpg

human hair bundles blonde.jpg

More Hair and texture 

hair weaving instructions.jpg

hair weaving for men.jpg


Color chart

hair weaving videos.jpg


Production process:

black hair weaving instructions.jpg


Our Factory

(Our human  hair factory is your factory , the delivery time can be guaranteed )

brazilian hair extension.jpg

Our Team

remy hair extension.jpg


Testing

straight hair extensions.jpg

what is virgin human hair.jpg


Certificate Of 100% Human Hair

Președintele Hair Products Association Qingdao Peruca a spus: „Tendința viitoare a exporturilor peruca ar trebui să se concentreze pe modul de a realiza o comunicare la distanta zero, cu consumatorii și a satisface nevoile individuale ale consumatorilor, în loc să se bazeze exclusiv pe magazine fizice sau de e-commerce Acesta. este economia de partajare, realizarea de personalizare utilizator, și în cele din urmă o economie comună. "

A fost deja o bază de producție pentru peruci high-end și se bucură de o reputație înaltă pe piața perucă globală. Cu toate acestea, pereții înfloriți în interiorul zidurilor sunt parfumați, mulți consumatori casnici nu înțeleg tehnologia perucilor Qingdao și nu înțeleg Qingdao Marca pergamentului Conform raportului de brand al perucilor din 2018, lansat pe 15 martie, Qingdao reprezinta cele mai bune performante ale brandului, Youfa sa concentrat pe cercetarea si dezvoltarea si designul peruciilor de varf de 10 ani. ofera peruci si amestecuri personalizate din Los Angeles si New York, și este foarte căutat de starurile de la Hollywood și celebrități. Youfa acordă o atenție la combinația de produse peruca si un stil personal personalizate, permițând consumatorilor să se bucure de o experiență sincronizat pe plan internațional.


Hot Tags: double drawn peerless hair quality brazilian remy hair, manufacturers, factory, wholesale, pricelist, quotation, cheap, discount, free sample, top selling, most popular, factory price, hot fashionable colored, free shipping, large stock, fast delivery, product catalog
  • Feedback